Bestemmelser for Gribskovmesterskaberne 2019

Stilling efter 1. kval. klik her.

​Pony-mesterskaber:

​LD2-B Finalen rides i LC1-B

LC2-B Finalen rides i LC3-B

LB2-B Finalen rides i LB3-B

LA1-B Finalen rides i LA2-B

LA3-B Finalen rides i LA4-B

​Heste-mesterskaber:

​LC2-A Finalen rides i LC3-A

LB2-A Finalen rides i LB3-A

LA1-A Finalen rides i LA2-A

LA4-A Finalen rides i LA5-A

MB0 Finalen rides i MB1

1. Mesterskaberne er åbne for alle klubber

2. En ekvipage kan max. deltage i ét mesterskab.

3. Alle klasser bedømmes af 1 dommer i kvalifikationsrunderne og 2 dommere i finalerne.

4. Alle klasser, både til kvalifikations stævnerne og i finalen, afvikles som klubklasser

5. Alle klasser afvikles efter DRF´s reglement

6. Mesterskabet afvikles således:

1 kval. HGS 13.-14. april 2019

2 kval. MMR 4. maj 2019

3 kval. GBR 2. juni 2019

Finale HGS 10.-11. august 2019. Bemærk både pony og hest

7. En ekvipage må kun starte i én af kvalifikationsklasserne ved hvert kvalifikationsstævne. Hver rytter må gerne ride flere kvalifikationsklasser.

8. En ekvipage må kun starte i én af finaleklasserne. Hver rytter må gerne starte flere heste/ponyer i samme klasse, også finalen

9. En rytter må gerne skifte klub i løbet af turneringen.

10. Indskud: 160 kr. pr. start i kvalifikationsklasserne. Der er intet indskud i finalen.

11. Ryttere, som ønsker at deltage i Gribskovmesterskaberne, skal ud over det normale indskud, indbetale 150 kr. Indskuddet skal betales sammen med tilmelding til det første kvalifikationsstævne ekvipagen deltager i.

12. Point i kvalifikationsrunder opnås på følgende måde: Nr. 1 - 25 point, nr. 2 – 24 point, nr. 3 – 23 point osv. Såfremt kvalifikationsklasserne også er åbne for ryttere, der ikke deltager i Gribskovmesterskaberne, er det kun ryttere, der deltager mesterskaberne, der kan opnå point. Ryttere tilmeldt mesterskaberne skal have fortrinsret til at starte i kvalifikationsklasserne.

13. En ekvipage skal have deltaget i mindst 2 kvalifikationsstævner for at kvalificere sig til finalen. En ekvipage kan ikke skifte klasse i løbet af mesterskabet

14. Efter 3. kvalifikationsrunde findes de ryttere, der er kvalificerede til finalerne. Antallet af kvalificerede til finalerne vil være de 8 ekvipager med højest point fra kvalifikationen (de 2 bedste resultater tæller). Lige placerede med 8 pladsen går også videre.

15. Finalen: Vinderen af Gribskovmesterskabet er den ekvipage med bedst resultat i finalen. Ved lige placering til 1. pladsen, er den ekvipage, der var bedst placeret blandt de pågældende ekvipager efter kvalifikationsstævnerne, vinder. Ved fortsat lige placering, er den ekvipage, der har opnået højeste enkelte resultat vinder, dvs. den ekvipage der har den højeste enkeltstående %, enten fra en kvalifikation, eller fra finalen. Er der fortsat lige placering, er overdommerens (dommer ved C) resultat i finalen afgørende. Er der fortsat ikke fundet en vinder, er ekvipagerne lige placerede. I tilfælde af dette trækkes der lod om præmierne til 1 og 2 pladsen blandt de 2 vindere.

16. Antallet af placerede i finalen, følger DRF´s reglement, i forhold til hvor mange der har deltaget i kvalifikations stævnerne. Eks. i LC2-A har i alt 19 ekvipager været tilmeldt, det bliver 5 placeringer i finalen

17. Der suppleres op ved finalerne i tilfælde af frafald – Der suppleres kun op ved framelding senest torsdag kl. 18 (mindst 2 dage) inden finalens afvikling. Den arrangerende klub af finalen kan dog prøve at finde finaledeltagere indtil der gives start tider.

18. Efter 3. runde offentliggøres listerne over de kvalificerede ekvipager. Listerne offentliggøres på hjemmesiden for den klub, der afvikler finalen. Det er rytternes eget ansvar at undersøge, om de er kvalificerede til finalerne, samt at få meldt til finalen. Tilmelding sker på Go. Husk: Ingen bandager i finalen

19. Ekvipager, der ikke er tilmeldt finalen ved udløb af sidste tilmeldingsfrist til finalestævnet, slettes af listen over startberettigede til finalen. Der suppleres derefter op blandt ryttere på ”ventelisten”

20. Præmier i finaleklasserne: De 100 kr. ud af de 150 kr. som hver rytter betaler ekstrafor at deltage i mesterskabet, jvf. pkt. 11, overføres til præmier i finalen. Alle startende i finalen får rosetter og SKAL således møde til præmieoverrækkelse til hest/pony.

21. I finalerne er der et dækken til vinderen i hver finale. Intern aftale mellem de 3 arrangerende klubber. De klubber, der afvikler kvalifikationsrunderne, betaler 50 kr. pr. start i hver kvalifikationsklasse til den klub, der skal afvikle finalerne. Disse penge og de 50 kr. ud af de 150 kr. bruges til at dække dommerudgifterne i finalerne. Det er den klub, der arrangerer finalerne,der er ansvarlig for at indkøbe/få sponsoreret dækkener til vinderne i finalerne. Den arrangerende klub bestemmer farve på dækken og broderi. Dækkenerne i ponyklasserne er str. 135 cm, og dækkenerne i hesteklasserne er str. 155 cm. Tekst på dækkenernes venstre side: Gribskovmesterskab, årstal, klasse. En eventuel sponsor af dækkenerne må gerne have sit navn/logo stående på dækkenernes højre side.

22. Alle spørgsmål vedr. Gribskovmesterskabet sendes til: Helle Slotmann, slotmann@os.dk

​Maarum Rideklub

Helsingørvej 16